Karoline design logo icon

TaMed.no

Logo

TaMed.no er et nettsted som driftes av PoliNor AS selger utelukkende emballasje, poser, innpakningspapir samt tilhørende produkter til alle næringsvirksomheter i Norge.

Logo med ikon

Kunden ønsket å få produsert ny logo til sitt nye søsterbedrift så raskt som overhode mulig da nettsiden allerede var publisert.

Briefen jeg fikk var å sette opp et ikon som ikke skulle inneholde esker med teksten TaMed.no. Så jeg valgte å fokusere på dette med ta med, og resultatet ble en minimalisert hånd som ikke i første øyekast ser ut som en hånd. Fonten brukt er avrundet så den samsvarer med logoen. Dotten la jeg inn i starten av N´en og farget den i den samme sjøgrønne fargen som hånden, dette for å ikke få et brudd i mellomrommene i bokstavene.

Tamed.no logo som illustrerer en hånd
Rekvisitta med logoen Tamed.no

Andre jobber

Emballasje i kjøkkenmiljø

Duka

Pakningsdesign Duka har et utvalg av kjøkkenutstyr, glass, servise og bestikk. Sortimentet har et moderne

Tre esker med samme design stil

Porsgrund

Pakningsdesign Porsgrund Porselænsfabrikk er en av landets fremste designbedrifter innen porselen, og produserer både serviser,

Black Friday kampanje plakat med sort barokk stol

Bryn – Black Friday

Kampanjemateriell Bryn senter ligger i Oslo og har ca 60 butikker. Black Friday kampanje Black

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.