Karoline design logo icon

Nettsidedesign for Eikr Fristelser

Nettside & logo

Eikr Fristelser er en del av vekstbedrift Eiker Vekst. Eikr Fristelser er selve nettbutikken til produktene som lages av noen av de ansatte. Eiker Vekst hjelper de som faller utenfor A4-livet med å komme seg ut i jobb. Her får de føle på arbeidsglede og mestringsfølelse og det å være en del av et arbeidsmiljø.

Leveranse: eikrfristelser.no
Samarbeidspartnere: Prosjektleder Lise N. Hagen og fotograf Steven Amdal

En nettside som frister

Min tidligere kollega Steven Amdal hadde satt opp en lekker og leken profil som gjorde det enkelt for meg å lage en side som frister. Det delikate mønsteret fra profilen er brukt som et bakteppe i topp og bunn og får å skille de forskjellige produktene under stortiment.

Eikr Fristelser bilde av nettsidedesignet

Sjekk ut siden her: eikrfristelser.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.