Karoline design logo icon

Oppdatert profil for Digital Opptur

Irene Hope fra Digital Opptur tok kontakt med meg for å diskutere oppdatering av deres profilmanual og utvikling av maler for presentasjoner og sosiale medier. De ønsket en profesjonell og moderne profil som kunne styrke deres visuelle identitet på tvers av digitale plattformer.

Oppdatering av Profilmanual for Digital Opptur: Moderne og Gjenkjennelig Design

Digital Opptur hadde allerede en solid grunnprofil, men jeg foreslo noen nøye utvalgte justeringer i fargepaletten og malverk. Ved å oppdatere fargene og integrere logoens pikselelementer i de nye malene, skapte vi en moderne profil som er enklere å bruke og som sikrer kontinuitet og gjenkjennelse.

Resultatet var en forbedret visuell identitet som ikke bare er estetisk tiltalende, men også praktisk for å opprettholde et konsekvent og gjenkjennelig merke på tvers av alle digitale kanaler.

Digital Opptur profilmanual, bildet viser innmaten av profilmanualen
Digital Opptur - med forslag på SoMe oppsett

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.