Karoline design logo icon

Logodesign for Showteknikk

Logo & profil

Showteknikk er en ledende leverandør av sceneutstyr, installasjon og totalproduksjon av sceneshow, som jobber lidenskap for å gi den beste opplevelsen og yter maks for vel gjennomført prosjekt.

Samarbeidspartnere: Prosjektleder Hans Arne Odde fra ODDE kommunikasjon

Ny og moderne logo

Med en logo fra 2008 fant gutta i Showteknikk ut at det var på tide med en profil som var freshere og mer moderne. En logo som gir inntrykk av profesjonalitet og engasjement, for er det noe disse gutta er så er det proffe og engasjerte! De brenner virkelig for det de driver med og har stor lidenskap og ønske om å levere best mulig kvalitet på sine leveranser. Og hadde du fått en titt på lageret de har av utstyr så skjønner du fort at de virkelig kan levere innen show, lys og lydteknikk.

Deres målgruppe er vid, men satsingen går hovedsakelig mot eventbyråer, B2B, foreninger og festivalarrangører pluss at de låner ut utstyr til de som måtte trenge det.

Gammel og ny logo fra Showteknikk

Fonter

Farger

caps med Showteknikk logoikon
Showteknikk bildekor med logo og lydbølger

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.