Karoline design logo icon

Redesign av logo for Willacarra

Logo

Willacarra er en familie kennel som driver oppdrett av hunderasen Australian Shepherd. Familien jobber aktivt med hundene i konkurranser som lydighet og agility, og ønsker å opprettholde en god rase med godt gemytt og god arbeidskapasitet.

Mer moderne og kulere logo

Den tidligere logoen lagde jeg mens jeg fortsatt utdannet meg som grafisk designer i 2003, så det var på tide med en oppfriskning i og med at kennelen også hadde byttet hunderase.

Logoen kunden valgte inneholder illustrasjon av hunderasen Australian Shepherd fra siden, og viser hunderasens kjennetegn med raggette pels og fargekontraster. Jeg valgte en serif font med et mer moderne og strammere uttrykk for å gi en kontrast til illustrasjonens myke former.

Jente med hoodie med logo

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.