Karoline design logo icon

Nettsidedesign for DKP

Nettside

Drammen kommunale pensjonskasse (DKP) administrerer og forvalter pensjonsordningen for de ansatte i Drammen kommune, samt foretak tilknyttet kommunens virksomhet. Dette inkluderer en omfattende rekke av tjenester som sikrer en trygg og bærekraftig pensjon for kommunens arbeidstakere.

Leveranse: dkp.no
Samarbeidspartnere: Prosjektleder Karianne brauten og UX designer Andreas Wilthil

Moderne og informativ nettside

Etter lanseringen av DKPs nye profil, var det nettsidens tur til å få en oppdatering. Målet var å skape en nettside med en mer brukervennlig navigasjonsstruktur, som gjør det enklere for brukerne å finne relevant informasjon om pensjonsordningen.

DKP ønsket også at informasjonen på nettsiden skulle formidles på en mer tilgjengelig måte, med et enklere og mer forståelig språk. Dette ville bidra til å gjøre pensjonsinformasjonen mer tilgjengelig for alle brukergrupper. I tillegg til å oppdatere designet og innholdet, var det viktig at nettsiden var optimalisert for mobilbruk og oppfylte kravene til universell utforming (UU). Dette sikrer at nettsiden er tilgjengelig for alle brukere, uavhengig av eventuelle funksjonsnedsettelser.

Styret og alle involverte i DKP er svært fornøyde med den nye nettsiden, både når det gjelder layout og språkbruk. Den moderne oppdateringen har gjort det enklere for brukerne å få tilgang til viktig pensjonsinformasjon, og tilbakemeldingene har vært svært positive.

Styret og alle i DKP er kjempefornøyde med ny nettside, både med layout og språk

Hanne Eliassen – Fagleder pensjon i DKP

Oppdateringen av DKPs nettside har vært en suksess, og jeg er stolt av å ha bidratt til å gjøre pensjonsinformasjonen mer tilgjengelig og forståelig for kommunens ansatte og deres pårørende. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med DKP.

Oppsett av nettsidedesign DKP

Sjekk ut siden her: dkp.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.