Karoline design logo icon

Nettsidedesign til Peter Kolstadsvei byggeprosjekt

Nettside

Nettsiden peterkolstadsvei.no er dedikert til å presentere et spennende byggeprosjekt på Åssiden, ledet av eiendomsmegler Geir Gundersen. Dette prosjektet gir en unik mulighet for potensielle kjøpere til å utforske de alternative boligene og melde sin interesse direkte via nettsiden.

Nettsidens funksjon

Besøkende på nettsiden får en omfattende presentasjon av prosjektet, inkludert informasjon om arkitektur, planløsninger og mer. Dette gir interessenter et grundig innblikk i hva prosjektet og området har å tilby.

Gjennom nettsiden har potensielle kjøpere muligheten til å melde sin interesse for kjøp av bolig. Dette gir eiendomsmegler Geir Gundersen verdifull innsikt i markedsetterspørselen og muliggjør direkte kommunikasjon med potensielle kunder.

Nettsiden inneholder tydelig kontaktinformasjon som gjør det enkelt for besøkende å komme i kontakt med eiendomsmegler Geir Gundersen for ytterligere informasjon eller avklaringer om prosjektet.

Nettsiden peterkolstadsvei.no representerer et viktig verktøy for markedsføring og salg av boligprosjektet på Åssiden. Med en omfattende presentasjon av prosjektet og muligheten for interessentregistrering, er nettsiden en verdifull ressurs for både eiendomsmegler Geir Gundersen og potensielle kjøpere.

Leveranse: peterkolstadsvei.no
Takk for prosjektet: Hilde Sørbye – Deon design

Sjekk ut siden her: dkp.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.