Karoline design logo icon

Eget kaffemerke for Wilhelmsen House Café

Etikett

Wilhelmsen House Café ønsket å gi sin unike kaffe en egen identitet ved å introdusere et eget kaffemerke. Med et ønske om å skape et visuelt tiltalende produkt som skiller seg ut i mengden, var behovet for en spesialdesignet etikett avgjørende.

Med den nye etiketten har Wilhelmsen House Café fått en unik og gjenkjennbar identitet for sin spesialkaffe. Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med caféen for å styrke deres merkevare og skape minneverdige opplevelser for deres gjester.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.