Karoline design logo icon

Nettsidedesign for BlirBedre

Nettside

BlirBedre er dedikert til å tilby kvalitetsopplæring for yrkessjåfører, med fokus på å forbedre deres ferdigheter, kunnskap og sikkerhet på veien. De tilbyr et bredt spekter av kurs og opplæringsmuligheter, skreddersydd for å imøtekomme de individuelle behovene til deltakerne.

Nettsidefunksjonalitet

Siden formålet med denne nettsiden er for yrkessjåfører å melde seg på kurs, er det viktig at de finner raskt frem til kurset og kurstedet de ønsker. Derfor kommuniseres det både i menyen og i hovedbildet med knapp og link til kurs, hvor man finner på neste side kursteder.

Dette gjør at deltakere enkelt kan melde seg på kurs direkte på nettsiden, og mottaker igjen ser på påmeldingen hvilket kurs deltaker har meldt seg på.

Nettsiden er designet og tilpasset akkurat denne kunden og deres behov for bruken av nettsiden, hvor kunden selv lett kan oppdatere siden med nye kurs.

Leveranse: blirbedre.no
Takk for referansen: Nina Wilhelmsen – Brix Dekor

Sjekk ut siden her: blirbedre.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.