Karoline design logo icon

Halden kommunale Pensjonskasse

Nettside

Halden kommunale Pensjonskasse (HKP) kontaktet meg fra anbefaling av Drammen kommunale Pensjonskasse (DKP), og ønsket en nettside basert på nettsiden til DKP. De ønsket å bruke Destino sin sidebygger.

Leveranse: hkpensjon.nohttps://hkpensjon.no/hjem
Takk for referansen: Drammen kommunale Pensjonskasse

Prosessen

Min jobb ble å sette opp designet basert på DKP sin nettside, men med HKP sin profil. De ønsket elementer som symboliserte Halden, så jeg jobbet med en illustrasjon av festningen som er Haldens viktigste kjennemerke. Dette elementet brukte jeg i bunn og på toppen på undersider.

Når designet var levert til Destino så ble min jobb å følge opp dem, legge inn tekster og bilder når sidebyggeren var klar, og følge opp nødvendige justeringer til siden var klar til publisering.

Sjekk ut siden her: blirbedre.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.