Karoline design logo icon

Bildekor for Protan AS

Bildekor

Protan AS ønsket å få oppdatert bildedekoren på sine kjøretøy etter justering av deres visuelle profil. De ønsket et enkelt og elegant design som samtidig kunne tilpasses ulike avdelinger for å reflektere deres spesifikke behov og funksjoner.

I dette prosjektet har jeg utviklet et helhetlig designkonsept som ivaretar Protans nye profil, samtidig som det gir rom for individuelle tilpasninger. Hvert design er nøye utformet for å sikre at den visuelle identiteten er konsekvent på tvers av hele bilparken, samtidig som vi inkorporerer subtile variasjoner for å skille mellom avdelinger.

Designet nedenfor illustrerer en av løsningene for en av Protans biler. Jeg har fokusert på å opprettholde enkelhet og eleganse i designet, samtidig som vi bruker de nye profilfargene på en måte som skaper gjenkjennelse og synlighet.

Jeg ser frem til å fortsette å samarbeide med Protan AS for å sikre at deres visuelle profil er konsistent og gjenkjennelig i alle aspekter av deres virksomhet.

Bildekor layout

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.