Karoline design logo icon

Nettsidedesign for Rune Hunshamar

Webdesign

Rune Hunshamar, tidligere politimann, planla å starte med foredrag om livsstilendring og stressmestring etter pensjonering. For å promotere sine tjenester, trengte han en nettside som effektivt kommuniserer innholdet i foredragene hans.

Foredrag om livsstilendring og stressmestring

I dette prosjektet har jeg hatt gleden av å bidra med design og innhold til nettsiden. Jeg har også vært involvert i å velge og tilpasse bilder og videoer som skal brukes.

Å samarbeide med Rune Hunshamar har vært både inspirerende og givende. Gjennom våre samtaler har jeg fått et innblikk i hans rike livserfaring og kompetanse, som uten tvil vil være verdifull for de som søker livsstilsendring og bedre stressmestring.

Takk, Rune, for et fantastisk samarbeid så langt!

Leveranse: runehunshamar.no

visning av webdesign på desktop og mobil for Rune Hunshamar
Rune Hunshamar nettside for bedrift som leverer foredrag

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.