Karoline design logo icon

Emballasjedesign for Duka

Pakningsdesign

Duka har et utvalg av kjøkkenutstyr, glass, servise og bestikk. Sortimentet har et moderne uttrykk med en skandinavisk innflytelse.

Forskjellig sortiment under ett brand

Duka kjøpte inn nye produkter som vi sorterte inn i forskjellige sortiment for så å designe emballasje til produktet. Det er store likheter i oppsettet av designet, men navnet på sortimentet pluss farger varierte. Under er en collage over noe av emballasjene som ble produsert.

Emballasje i kjøkkenmiljø

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.