Karoline design logo icon

Logo og kampanjemateriell Tofte Handelsstand

Logo og kampanjemateriell

Tofte Handelsstand, med sin unike beliggenhet ytterst på Asker-halvøya, byr på en handelsatmosfære utenom det vanlige. Her finner du trivelige butikker, et moderne treningssenter og Café Lasse som tilbyr en rekke deilige produkter og delikatesser.

Samarbeidspartnere: Prosjektleder Tomas Oberg

Mer moderne, men like hjertevarmt

Tofte Handelsstand trengte en oppdatering av sin profil. Den tidligere lekenheten med sterke primærfarger skulle erstattes med et mer moderne og voksent uttrykk, samtidig som den varme atmosfæren ble bevart.

Vi oppdaterte logoen med en strammere font for å gi et sofistikert uttrykk. For å beholde hjertevarmen, gjorde vi om O’en i “Tofte” til et hjerte. Dette gir logoen et unikt preg som formidler både profesjonalitet og varme.

Hjerteikonet som er integrert i logoen, fungerer også som et gjenkjennelig symbol i all kommunikasjon. Dette hjelper med å skape en sterk visuell identitet og gjenkjennelse på tvers av forskjellige markedsføringsmaterialer.

Den oppdaterte profilen har gitt Tofte Sentrum et mer moderne utseende, samtidig som den hjertevarme atmosfæren er bevart. Dette nye designet har ikke bare forbedret synligheten, men også styrket den visuelle identiteten til Tofte Sentrum.

Tofte Handelsstand logojustering og kampanjemateriell

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.