Karoline design logo icon

Trykksaker for ProTect

ProTect by Protan er et nasjonalt partnernettverk av uavhengige underentreprenører innen tak- og blikkenslagerfaget. Nettverket gir både store og små norske takbedrifter den tryggheten de trenger for å vokse og oppnå lønnsomhet.

ProTect by Protan: Landsdekkende Partnernettverk innen Tak- og Blikkenslagerfaget

Jeg bistår ProTect med å utvikle ulike typer markedsføringsmateriell. Nylig har jeg designet en roll-up, en informativ brosjyre og et tilpasset design for ringpermene deres. Disse materialene bidrar til å styrke ProTects visuelle identitet og tiltrekke nye partnere og kunder.

ProTect brosjyre - Profilering
ProTect perm - Profilering

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.