Karoline design logo icon

Emballasjedesign for Porsgrund

Pakningsdesign

Porsgrund Porselænsfabrikk er en av landets fremste designbedrifter innen porselen, og produserer både serviser, vaser og andre gjenstander.

Embalasje med ny profil

Porsgrund fikk ny visuell profil og trengte da også å overføre denne profilen over på emballasjen til alle sine produkter. Vi var tre stykker på jobb som fikk sette opp et forslag på hvordan denne profilen kunne føres over på emballasjen til Bake it Easy kakefatet. Dette var forslaget jeg kom med, som også kunden valgte å bruke.

Tre esker med samme design stil
Emballasje oppsett

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.