Karoline design logo icon

Bryn – Black Friday kampanje

Kampanjemateriell

Bryn senter ligger i Oslo og har ca 60 butikker.

Black Friday kampanje

Black Friday var en kampanje som kom for fullt til Norge i 2010, og startet med kun å være en dag nemlig siste fredag i november. Det var noen sentre som åpnet kl. 7 med de beste tilbudene fra kl. 7 – 9, og på mange av disse sentrene var det fullstendig kaos.

Bryn ønsket en mer avslappet Black Friday, og hadde vanlig åpningstider med de beste tilbudene fra kl. 9 – 12. Jeg kom opp med denne kampanjen hvor en svart stol i barokkstil var i fokus, denne skulle symbolisere at på Bryn kan du kose deg med Black Friday handelen og ikke stresse. De tre boksene med tekster var en del av profilen til Bryn.

Black Friday kampanjemateriell

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.