Karoline design logo icon

Asker Sentrum – Farsdagskampanje

Kampanjemateriell

Asker Sentrum er en medlemsorganisasjon for handelsstanden i Asker sentrum. I dag er det over 70 butikker og spisesteder m.m. i sentrum av Asker.

Farsdagskampanje

Asker Sentrum ønsket en farsdagskampanje på Facebook som ikke skulle ha fokus på produkt. Å skaffe produktbilder fra de forskjellige butikkene kan bli en kampanje med variert kvalitet og derfor et usikkert resultat. Så i stedet for å fokusere på produkter, valgte jeg i denne kampanjen å fokusere på følelser og menneskelige relasjoner. Her ser du farsfiguren som gjør forskjellige aktiviteter med sitt barn, som både barn og foreldre kan relatere til.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.