Karoline design logo icon

Logo og nettsidedesign Eiker Vekst

Nettside & logo

Eiker Vekst er en vekstbedrift som hjelper de som faller utenfor A4-livet med å komme seg ut i jobb. Her får de føle på arbeidsglede og mestringsfølelse og det å være en del av et arbeidsmiljø.

Leveranse: eikervekst.no
Samarbeidspartnere: Prosjektleder Lise N. Hagen og fotograf Elin Worren og Steven Amdal

En oppfriskning av tidligere logo

Det er ofte når man får et nettsideprosjekt at man også ser at profilen kunne trengt en oppdatering. Logoen Eiker Vekst hadde gav ikke direkte inntrykk av at man jobbet med vekst av mennesker. Den hadde et mer industrielt inntrykk med sine kantete formerer, harde font og kalde farger. Vi gjorde bare noen små justeringer med å runde formene og hadde graderinger i fargene og fant en mykere logo. Blåfargen ble dypere og orangefargen varmere. I stedet for å bruke en hard sort farge i fonten valgte vi en mørk grå farge. Det samme med hvit versjon der gjorde vi hvit tekst til lys grå.

En nettside som sier velkommen!

Når profilen er satt er det mye enklere å starte på alt annet materiell som for eksempel nettsiden. De ønsket stort sett samme struktur som den gamle nettsiden, men med litt mer oppdatert innhold og friskere og velkomment utseende. Men det viktigste var at den var mer tilpasset mobil, noe som er veldig viktig i dag.

Kaffekopp, Mac og mobil visning nettside Eiker Vekst på trebord

Designet til nettsiden har størst fokus på menneskene siden dette er en menneskelig bedrift, og så fokus på produktene og tjeneste de leverer. Tekstene skulle være varme og formene levende. Bildene er gjort om til sort hvit, dette for å dempe dem noe og gjøre dem mer stilrent.

Sjekk ut siden her: eikervekst.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.