Karoline design logo icon

Logo, profil og nettsidedesign for Svelvik Nærsenter

Logo, profil & webdesign

Svelvik Nærsenter er i hjertet av Svelvik og ønsker å være førstevalget i en travel hverdag. Senteret ønsker å være nære sine kunder og har få men en god butikkmix som gjør at du har det mest nødvendigste på et sted.

Samarbeidspartnere: Prosjektleder Tomas Oberg

En jobb som ble litt mer en først skissert

Svelvik Nærsenter ønsket en enkel nettside hvor kunder kunne gå inn og lett finne den informasjonen de ønsker. Det viste seg fort at de også trengte en logo da de verken hadde logo, farger eller fonter å jobbe med.

Etter en rask research på Facebook hvor vi spurte følgerne om hva de så for seg i Svelvik Nærsenter sin logo skjønte vi fort at uttrykket burde ha et maritimt uttrykk. Jeg lagde noen skisser med Svelvik Strømmen og Svelvik fyr, og kunden valgte forslaget med Svelvik Strømmen.

Jeg valgte en løkkefont i Svelvik som kan minne om tau, og en myk grotesk font som symboliserer nærheten til mennesker. Hovedfargen er selvfølgelig en sjøblåfarge, og så har jeg lagt til to tilleggsfarger som symboliserer solnedgang og sjøgress.

Svelvik Nærsenter profilelementer med fonter, farger, profilmanual, bildestil og nettside
svelviknaersenter.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.