Karoline design logo icon

Design av brosjyre for Ingeniør Ivar Pettersen

Brosjyre

Ingeniør Ivar Pettersen AS har er en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

Samarbeidspartnere: Rådgiver og kundeansvarlig Tomas Oberg

Velkomstbrysjyre til nyansatte

Kunden ønsket en velkomstbrosjyre til nyansatte med all informasjonen de trenger om Ingeniør Ivar Pettersen AS, administrasjonen, støtteordninger, datasystemer, helse, kunder osv. Brosjyrer skulle være ren, oversiktlig med et moderne design.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.