Karoline design logo icon
Arbeidstasjon med mac
KarolineHoyem

Hvordan blir veien videre?

Plutselig stod jeg uten jobb da firmaet jeg var ansatt hos gikk konkurs og det rett før jul. Første tanken var å få seg ny jobb og jeg begynte straks prosessen med å pusse støvet av CV´en og se på tidligere søknader. Etter å ha jobbet over 12 år i samme bedrift er jo CV´en ganske utdatert og da tenker jeg spesielt på designet, det har jo ikke vært noen endringer i forhold til jobb og utdanning disse 12 årene. Etter å ha gått igjennom en del stillingsannonser i løpet av romjula ser jeg for meg en fremtid med pendling inn til Oslo. Som alenemor til ei på 3,5 år vil dette blir hverdager fylt med stress for å rekke tog, risikere forsinkelser i togtrafikken og å rekke å hente min datter i barnehagen. Så tanken på å starte et enkeltmannsforetak ble mer og mer tiltalende.

Hva bør man tenke på når man starter opp for seg selv?

Etter å ha fokusert på å få levert papirer til bostyrer, snakke med NAV og sende diverse søknader i starten av uka tok jeg opp telefonen og ringte litt rundt. Med gode tips fra tidligere kolleger, noen telefoner til tidligere kunder så endte jeg uka med å sende et pristilbud på en nettside, og et møte med Prestegården Gründerhus neste mandag. Med ett litt lettere og roligere sinn kunne jeg møte helga med ny energi.

Gjøreliste neste uke:

• Sette opp egen profil og nettside

• Portrettfoto med flinke Elin Worren http://elinworren.no/

• Ringerunde til flere eks kunder

• Sette opp Facebook profil

• Opprette bedriftskonto

Tidligere innlegg i dagboka

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.