Karoline design logo icon
Juletre med logo som stjerne og blinkende lys
KarolineHoyem

Tiden er inne for julefred og refleksjon av året som har vært

Nå er det snart jul, og jeg kjenner at det skal bli godt med noen rolige dager sammen med familien. Jeg har nå satt meg godt til rette i sofaen med kaffekoppen, og hører på julesanger mens jeg skriver dette juleinnlegget.

Det er rart å tenke på forskjellen å gå inn i julen 2022 i forhold til julen 2021. I fjor satt jeg på denne tiden uten jobb, og hadde ingen anelse hvordan 2022 ville bli. Men er det noe jeg har lært her i livet, så er det at det nytter ikke å sette seg ned og synes synd på seg selv.

Tanken om å virkelig blåse liv i Karoline Design kom jo ganske fort, jeg er en person som ikke liker å ha en jobb å gå til. Det ble selvfølgelig en «rolig» start (med tanke på kundejobber), og greit var det for det har vært mye å sette seg inn i.

2022 har vært et år hvor hodet mitt har vært litt over alt, og læringskurven har vært bratt. Det jeg gjorde for å rydde opp i alle tankene, og uroen jeg kjente i kroppen var å skrive denne «bloggen» eller jobbdagboken som jeg kaller den. Det har blitt en ventil for frustrasjonen og kaos, og så har det også vært fint å sette opp en plan for hva jeg bør se på måneden etter. Og viss det har hjulpet andre som tenker å sarte for seg selv er det bare en bonus.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har fått lagt ut noe siden september, men det har rett og slett vært så hektisk at tiden og jeg ikke strakk til! Det har vært så intenst mye, og intenst gøy! Til tider har det vært veldig overveldende, og tanken om at «nå kan jeg ikke ta på meg mer» har dukket opp flere ganger. Men nå sitter jeg her og endelig kan puste ut, litt i hvert fall, for januar ser ut til å starte med et ganske greit trøkk også.

Hva har jeg gjort siden sist?

Det er så mye, men skal prøve å liste opp litt her:

Det har vært en del jobbing for Wilhelmsen House leilighetshotell. Her lager jeg både materiell som skal ut på Sosiale kanaler, og skriver tekster til nettsiden og nyhetsbrevene som blir sendt ut. Det er så hyggelig å kunne hjelpe Anette Aale!

Jeg har også jobbet med ny nettside for Brix dekor som jeg håper at vi får ut over nyttår.

En logo for Vollsnes ferie hus som jeg lagde for ca 10 år siden har jeg fått modernisere.

A4 size white paper mock up isolated on soft background. Blank portrait A4 mock up. 3D illustration.

Nytt magasin for Museumsnytt har jeg også satt opp, og kunden er så fornøyde og jeg må si at jeg er ganske fornøyd selv. Og så gøy det er å få brekke disse magasinene! Det er ikke så mye magasiner lenger da alt blir digitalt. Det er veldig synd for det er noe med å sette seg ned med et magasin som man kan ta og føle på.

Jeg har laget en enkel nettside for et byggeprosjekt i Peter Kolstads vei. Dette er et samarbeid med Hilde Sørby, så takk Hilde, var et veldig gøy prosjekt.

Jeg har også satt opp design til Halden Kommunale pensjonskasse som skal lanseres over nytt år.

For et firma som er i oppstarten og som skal holde kurs for yrkessjåfører har jeg også laget en enkel nettside for, pluss litt annet smått som de trenger hjelp med.

Litex hjelper jeg med å få satt opp PP maler.

Vertikal Helse har trengt litt hjelp med å justere noen produkt matriser, og maler på nyhetsbrev. Over nyttår skal jeg også se på en jubileumslogo for dem! Det gleder jeg meg veldig til.

Skg handlenett
Woman with a shopping bag after a spending spree

Og den største jobben jeg sitter med for tiden er en produktkatalog for SKG, den blir på ca 170 sider så dette er et veldig stort prosjekt. De er også så snille og lar meg få sitte der, og så hyggelige! Snart skal jeg også få være med dem på julelunsj. Det gleder jeg meg til 

Og oppå alt dette som har blitt produsert de siste månedene har jeg også hatt ei jente fra Kongsberg videregående omplassert hos meg i to uker. Mariel Ottersen og tar fag innen Medier og kommunikasjon. Så ja det har vært ganske hektisk, og oppå dette skal man ha tid til å ta seg av regnskap og egen promotering. Så noe måtte ryke og det ble dessverre egenpromoteringen, men håper å få dette opp over nyåret. Det er så masse jeg vil vise frem!

Takk for business

Det er så mange jeg kan takke for at slutten på dette året har godt så bra som det har gjort. Både referanser jeg har fått, og for de som har villet satse på å bruke meg. Så jeg setter dere alle opp på en liste her:

Mette Adamsen – Los & Co Drammen, gjengen i Drammen Kommunale pensjonskasse (DKP), Christine Sjøvold – Lerkene, Lars Tveiten – Appell reklamebyrå, Karianne Brauten – Peri, Iren Hope – Digital Opptur, Sven Ove Bakke – Protan, Diana Badi – Vertikal Helse, Trine Bull – Litex, Erik Karlsen – Norgeodesi, Anneli Dullum – UTD, Morten Dahl – Utleie Sentere, Hilde Sørby – Deon, Jon Reidar Winge – Padel Friends, Tor Harald Kjørsvik – Polinor, Ranveig Saaghus – Saaghus kurs & foredrag, Anette Aale – Wilhelmsen House, Nina Wilhelmsen – Brix Dekor, Bjørn Sølversen – BlirBedre, Petter Martin – Allegro – Marianne Due Sørum – Brække Eiendom, Kari-Ann Kaspersen – Vollsnes, Tove Tafjord – Halden Kommunale pensjonskasse (HKP), Amit Kumar Garg – SKG, Kim Slatter – Gjerberg Elektriker 1.

Så vil jeg bare ønske alle en fantastisk og fredelig jul, og håper vi sees på nyåret!

Tidligere innlegg i dagboka

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.