Karoline design logo icon
jente på strandkanten
KarolineHoyem

Syns du det er tungt å starte igjen etter ferien?

Jeg tok ikke helt ferie selv om min datter hadde ferie fra barnehagen, hodet jobber på og jeg begynte med et nettkurs innen UX-design. Så de to første ukene startet jeg dagene med litt faglig lesing, og leste også litt noen kvelder. Men så innhenter feriedagene deg med noen deilige dager på hytta, og sløve dager på stranda. Ferien avsluttet jeg med barnefrihelg på Troll Rock på Beitostølen med gode venner. Det ble en fantastisk festival, og jeg sitter igjen med mange gode minner.

Etter noen uker med ferie, syns jeg det er godt å kunne levere min datter i barnehagen igjen og hun syns det er gøy å se vennene sine igjen. Siden jeg er 100% alene med henne blir det mye lek, og mye tid i lekeparker. Nå er det godt med litt mer voksentid, og ikke minst voksenprat. Og for ikke å snakke om å få inn litt penger igjen!

To nye kunder!

Det å være partner i BNI har absolutt gitt frukter, og i juli hadde jeg første møte med Anette Aale som jobber som General Manager i Wilhelmsen House som ligger i Tønsberg. Takket være Ranveig Saaghus skal jeg jobbe med Wilhelmsen House sine sosiale kanaler, og jeg fikk teste ut konseptet til hotellet «Litt som hjemme når du er borte». Det er et veldig fint hotell med lune og koselige rom, og fellesrommene har også en lun og hjemmekoselig atmosfære. De har gode priser på langtidsleie om du er på farten med jobben eller på besøk til familie og venner.

Via ei venninne som også jobber som frilanser, Hilde Sørby, fikk jeg ett nettside oppdrag!
Jon Reidar Lau Winge har etablere Padel Friends i Hokksund, og skulle åpne opp et Padel senter i slutten av august. Vi hadde et veldig hyggelig møte i juli, og i begynnelsen av august var nettsiden ferdig og publisert! Jeg har så lyst til å prøve ut dette tilbudet, om noen har lyst til å være med så bare si i fra :).

Padel Fiends nettside

En hjelpende hånd

Andre engasjementer som jeg jobber med er Appell reklamebyrå, de hjelper jeg med å få unna litt av de verste toppene de har. Så hittil har jeg hjulpet dem med å sette opp en nettside i Word Press, en senteravis og senterdekor. Gøy å få bryne seg på forskjellige arbeidsoppgaver.

Polinor trenger hjelp med å få designet magasiner og ferdiggjøre disse til trykking. Og jeg gleder meg veldig til å starte på magasinet for Museumsnytt! Å brekke om magasiner er noe jeg har savnet å jobbe med. Det er noe eget med å se sluttresultatet på trykk, og kunne bla seg igjennom side for side det du har designet.

Museumsnytt magasiner

Fremtidsutsikter

Jobben jeg har gjort hittil i år har ikke gitt store økonomiske frukter, men jeg håper jobben jeg har gjort til nå gjør at slutten på året bringer mange spennende prosjekter!

Jeg har lært så utrolig mye faglig hittil i år, og jeg har vært konstant ute av komfortsonen! Hadde jeg ikke hatt en liten jente som trenger min oppmerksomhet, så hadde nok jobben tatt over mesteparten av min fritid. Og ikke nok med alt det faglige jeg har satt meg inn i og har planer om å sette meg inn i, så skal jeg nå ta et dykk inn i meg selv for å ordne litt opp i hodet og følelsene jeg har vært igjennom det siste året. Gleder meg til å starte opp med samtaler med livsveileder Cathrine Freng Blichfeldt.

Tidligere innlegg i dagboka

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.