Karoline design logo icon

Logo og profil for DKP

Logo & profil

Drammen Kommunale Pensjonskasse (DKP) administrerer og forvalter pensjonsordningen for de ansatte i Drammen kommune, samt foretak tilknyttet kommunens virksomhet.

Samarbeidspartnere: Prosjektleder Karianne Brauten fra tidligere TIBE Drammen

Ny og selvstendig logo for DKP

DKP sin tidligere logo bestod av kommunevåpenet til Drammen kommune med Drammen kommunale Pensjonskasse som tekst i blokksbokstaver under. Her ble kommunevåpenet veldig i fokus og DKP mer som en avdeling i kommunen. Men siden pensjonskassen er en egen juridisk enhet ønsket de nå en egen logo.

De ønsket et lignende logouttrykk som DNB og KLP som også bruker kun tre initialer. Designet er enkelt, rent og moderne og gir inntrykk av en bedrift som er solid, seriøst og trygt.

Kunden fikk tilsendt flere forslag på logoer i samme stil og de falt for første skissen som ble lagd. Og etter noen runder med fargevalg endte vi på dette resultatet vist nedenfor.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.