Karoline design logo icon

Nettsidedesign for Padel Friends

Nettside

Jon Reidar Winge skulle starte et Padel senter i Hokksund, og trengte en nettside med informasjon om Padel, kurs og booking.

Leveranse: padelfriends.no
Takk for prosjektet: Hilde Sørbye – Deon design

Nytt Padel treningsenter i Hokksund!

Padel Friends tilbyr et omfattende utvalg av Padel-relaterte tjenester og fasiliteter, inkludert kurs, treninger og booking av baner. Vårt mål er å skape et levende og inkluderende miljø for alle, uansett alder eller ferdighetsnivå.

Jeg har hatt gleden av å utforme og integrere Padel Friends’ nettside i WordPress-plattformen. Med et moderne og brukervennlig design, gjør nettsiden det enkelt for besøkende å finne relevant informasjon om senteret og dets tjenester.

Nettsiden til nytt Padel senter i Hokksund, Padel Friends, ble lansert i slutten av august, og det nye senteret var ferdig i september 2022.

Jeg har stått for designet og utviklingen av Padel Friends’ nettside, samt utført innholdsopptimalisering for å sikre best mulig synlighet på nettet. Jeg er stolt av å ha bidratt til suksessen til dette spennende prosjektet, og ser frem til å fortsette å støtte Padel Friends i deres vekst og utvikling.

Sjekk ut siden her: dkp.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.