Karoline design logo icon
Edderkopp spinn med regndråper i nettet
KarolineHoyem

Spinner mitt nettverk

Jeg kjenner meg 10 kilo lettere! Nå snakker jeg ikke om vekta, men psykisk kjennes det ut som en stor byrde har forsvunnet! Nemlig uroen for økonomien, og frustrasjonen med å stange mot den store NAV muren har vært ekstremt utmattende. Men på mandag fikk jeg endelig beskjeden om at søknaden om Dagpenger under etablering er godkjent! Og det var så godt, og har gitt meg ny giv og pågangsmot 🙂

Så hva har jeg gjort siden sist? Selv om jeg har gått og ventet på NAV sin avgjørelse har jeg ikke sittet og tvinnet tommeltotter.

Nettverksbygging

Rett før påske ble jeg partner i BNI Forretningsforum som er et forum hvor partnere hjelper hverandre med å knytte kontakter og skape business. Vi møtes hver fredag for å bli bedre kjent, skape kjennskap via gjester som vi inviterer, presenterer våre bedrifter og utvider våres nettverk. Det er ganske lærerikt hvor jeg får øvd meg minst en gang hver uke på å presentere meg og min bedrift. Jeg har tatt to kurs i regi av BNI og lært hvordan BNI fungerer og om lederskap. Jeg har også blitt SoMe ansvarlig, og i den forbindelse vært i Oslo og møtt andre som har SoMe ansvaret for sin BNI gruppe, vi ble kun fire av tjue, men Jennifer Moi som inviterte oss har mye kunnskap i dette feltet som hun delte med oss.

1-2-1 møter

En del av det å være partner i BNI er å ha 1-2-1 møter med andre partnere i gruppen, og mitt første møte var med Tor Lie som jobber som selger og prosjektleder i UTD reklameprodusenten. Og fikk en omvisning i deres lekre kontorlokaler og produksjonslokaler. Jeg tror nok jeg trygt kan si at de leverer det meste innen reklamemateriell med høy kvalitet og hjelper deg gjerne med å finne beste løsning for det du trenger.

I forrige uke startet jeg med et første møte med Svein Egil Nyborg fra Telekom BTV. Vi kjenner hverandre litt fra før siden han jobbet i TIBE Drammen, så det var veldig hyggelig å få en oppdatering på hva han har gjort siden sist. Det er veldig tydelig at Svein Egil brenner for jobben sin, og er en trygg og dyktig leverandør av mobilkommunikasjon. Sliter kunden med å få kontakt med din bedrift? Da ville jeg absolutt tatt kontakt med Svein Egil!

Torsdagen dro jeg ut til Holmestrand for å snakke med Ranveig Saaghus som jobber for seg selv i Saaghus Kurs & Foredrag. Ranveig har mye erfaring som hun gladelig deler, og kan mye om hvordan man best behandler og oppfører seg mot sine medarbeidere og ansatte. God stemning og godt miljø på jobb er så viktig for alle parter, så jobben Ranveig gjør er så bra for å bedre bedrifter som sliter!

Hva skjer på jobbfronten?

For to uker siden var jeg på jobbintervju hos Mylna Gruppen, og var så heldig å komme videre til 2. gangs intervju hvor jeg skulle presentere en case med en oppgave de hadde laget. Dette presenterte jeg på mandag, og får svar på hvem de ansatter neste uke.

Det har vært vanskelig å ha 100% fokus på min egen bedrift så lenge jeg har måttet søke på jobber i tillegg, som er et krav fra NAV for å få Dagpenger. Men nå som jeg får Dagpenger under etablering trenger jeg ikke lenger å søke på jobber. Så Mylna jobben er en av de siste jeg søkte på. Det er alltid en god følelse å komme til intervju, og i tillegg komme til 2. gangs intervju. Så jeg er spent på hva de bestemmer seg for, men etter hva jeg skjønner er konkurransen stor med tre andre dyktige søkere. Men det skal bli godt å få en avgjørelse, for får jeg ikke jobben kan jeg gi full gass til mitt eget firma 

Tidligere kollega Iren Hope og Joakim Bjugn som har startet en avdeling av Digital Opptur i Drammen tok kontakt for å få hjelp med firmaet presentasjon. De skulle i kundemøte og ønsket en mer oppdatert og freshere presentasjon, og de ble veldig fornøyde og kom til neste runde.

UTD trengte også hjelp til å få freshet opp en presentasjon for en kunde som heter Polar Miljø AS, så det er levert og venter på svar fra kunden.

En tidligere kunde, Norgeodesi, trengte også noen små endringer i NorKonf programmet som jeg satte opp i slutten av fjoråret. Denne kunden har jeg jobbet med siden jeg startet i TIBE Drammen i 2009, så er gøy å kunne følge dem videre.

Hadde også et veldig hyggelig møte med DKP som trengte å få lagt ut noen filmer på nettsiden. Det er så gøy å jobbe med folkene i DKP, og de kommer med så mye positive tilbakemeldinger på den nye profilen og nettsiden både fra sine medlemmer og fokusgruppen sin.

Så litt småting har det da kommet inn, og jeg setter stor pris på de som gir meg sjansen!

Etter noen hektiske uker var det godt med en rolig dag, så jeg kan få gjort litt på mine egne nettsider og digitale kanaler. Jeg håper det inspirerer, og jeg er veldig takknemlig for alle likes og engasjement.

Tidligere innlegg i dagboka

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.