Karoline design logo icon

Nettsidedesign for House of Madagaskar

Nettside

House of Madagaskar selger hjemmelagde produkter som kurver, vesker, syltetøy, hatter m.m. som er produsert i Madagaskar. Sidonie er gründeren av House of Madagaskar, og er helt i startfasen av å etablere bedriften. Dette er en nettside som ble satt opp under en uke da kunden trengte den opp og gå til en messe. Det vil komme endringer, og flere produkter.

Leveranse: houseofmadascar.no

Frisk og inspirerende nettside

Madagaskar har en fargerik kultur, og produktene House of Madagaskar selger gir deg en smak av dette. Siden er designet med fokus på produktene, men du vil også lære litt om Madagaskar og bli kjent med gründeren Sidonie.

Nettside design av houseofmadagascar.no

Sjekk ut siden her: houseofmadagascar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.