Karoline design logo icon

Design av Museumsnytt

Magasin

På oppdrag fra Polinor fikk jeg designe og brekke om de to siste magasinene for Museumsnytt. Det var gøy å få kombinere to av mine lidenskaper, kunst og design, og jeg var begeistret for å kunne bidra til å løfte frem innholdet på en kreativ og inspirerende måte.

Designprosessen

Jeg jobbet tett med redaktøren for museumsnytt med å sette opp layouten for Museumsnytts redaksjonelle innhold. Gjennom nøye planlegging og eksperimentering med ulike layouter og strukturer, arbeidet jeg for å optimalisere lesbarheten og organiseringen av innholdet. Målet var å inspirere og engasjere leserne til å ønske å lese seg gjennom magasinet og få tilgang til relevant informasjon på en kreativ måte.

Designoppdraget for Polinor og Museumsnytt var en inspirerende reise hvor jeg fikk utfolde min lidenskap og ferdigheter innen kunst og design.

Samarbeidspartnere: Trond E. Pedersen prosjektleder fra Polinor

web versjoner: Museumsnytt nr. 3 | Museumsnytt nr. 4

A4 size white paper mock up isolated on soft background. Blank portrait A4 mock up. 3D illustration.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.