Karoline design logo icon

Modernisering av logo for Vollsnes Feriehus

Logo

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Vollsnes Feriehus i flere år, og det var en glede å bli kontaktet igjen da de ønsket en oppdatering og modernisering av sin eksisterende logo.

Vollsnes Feriehus tilbyr unike og luksuriøse overnattingsopplevelser ved sjøen. Med en visjon om å skape minneverdige opphold for sine gjester, er Vollsnes Feriehus kjent for sin gjestfrihet, komfortable fasiliteter og spektakulære omgivelser.

Modernisering av logo

I dagens digitale verden er det avgjørende at logoer er enkle og tydelige for å være synlige på alle plattformer. Derfor har jeg forenklet logoikonet fra den opprinnelige versjonen til et renere og mer stilisert symbol. Dette sikrer at logoen er lett gjenkjennelig og skalerbar, uavhengig av størrelse eller medium.

I tillegg til å modernisere logoikonet, har jeg valgt en mer moderne og renere font for å oppdatere logoens uttrykk. Den valgte fonten har fortsatt et snev av særpreg som reflekterer Vollsnes Feriehus sin unike identitet og atmosfære.

Mitt mål er alltid å levere kreative og innovative løsninger som gjør at kunden skiller seg ut fra konkurransen og engasjerer deres målgruppe. Med den oppdaterte og moderniserte logoen er Vollsnes Feriehus rustet til å møte fremtidens utfordringer og muligheter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.