Karoline design logo icon

Unikt emballasjedesign for Jønk

Pakningsdesign

Jønk er en populær fast food-kjede med syv restauranter i Oslo-området, inkludert Colosseum senter, Fredensborg, Frysjaparken, Grønlands torg, Holmlia senter, Røa torg og Triaden. Med et ønske om å skille seg ut fra andre fast food-restauranter, har Jønk valgt å satse på et sprekt, lekent og fargerikt design på sin emballasje.

Et design som skille seg ut

SKG Emballasje ble kontaktet av Jønk for å utvikle designet til diverse poser og esker for deres produkter. Selv om logo, farger og andre elementer allerede var på plass, var oppgaven å kombinere disse elementene til et unikt og iøynefallende design for posene og eskene.

Konseptutvikling

Basert på Jønks ønske om å være mest mulig synlig og gjenkjennbar, startet jeg med å utforske ulike konsepter som kunne skape oppmerksomhet og differensiere dem fra konkurrentene. Jeg eksperimenterte med ulike mønstre og typografier for å skape et design som var både attraktivt og funksjonelt. Ved å ta utgangspunkt i de eksisterende elementene som logo og farger, utviklet vi et designkonsept som var i tråd med Jønks merkevareidentitet og samtidig appellerte til målgruppen.

Resultatet

Det endelige designet for Jønks emballasje skiller seg ut med sitt livlige og fargerike uttrykk, som fanger oppmerksomheten til kunder og bidrar til å styrke merkevarens synlighet. Den unike emballasjen reflekterer Jønks kreative tilnærming og bidrar til å skape en minneverdig opplevelse for kundene.

Det har vært spennende og givende å arbeide med Jønk på dette prosjektet. Det endelige designet for deres emballasje er et resultat av grundig planlegging, kreativitet og samarbeid. jeg ser frem til å fortsette å støtte Jønk i deres mål om å skille seg ut og levere enestående opplevelser til deres kunder.

Bilder av diverse emballasje for fast food kjede Jønk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.