Karoline design logo icon

Logodesign for Finans og Bolig

Logo & profil

Finans og Bolig Eiendomsutvikling har lang erfaring innen eiendomsutvikling og skreddersyr boliger etter kundens spesifikke ønsker og behov. For å representere deres merkevare på en elegant og eksklusiv måte, ønsket eieren en logo som uttrykker nettopp dette.

Delikat og ekslusiv logo

Eieren av Finans og Bolig Eiendomsutvikling ønsket en logo som både uttrykker eksklusivitet og profesjonalitet. Fargevalget skulle være gull på en mørk bakgrunn for å fremheve luksus og kvalitet.

Konseptutvikling

Jeg startet med å utvikle flere skisser som tok utgangspunkt i initialene F og B. Målet var å forenkle formene og integrere dem på en måte som gir assosiasjoner til en bolig. Denne tilnærmingen sikret at logoen ikke bare er estetisk tiltalende, men også funksjonell og gjenkjennelig.

Bruken av gullfarger på en mørk bakgrunn gir logoen et luksuriøst preg, noe som understreker Finans og Bolig Eiendomsutviklings fokus på eksklusive og skreddersydde løsninger. Det var viktig å sikre at logoen er lett å lese og gjenkjenne, selv i mindre størrelser eller på ulike typer markedsføringsmateriell. Ved å lage graderinger i logoen, kommer denne godt frem både på mørk og lys bakgrunn.

Å utvikle en logo for Finans og Bolig Eiendomsutvikling har vært et spennende prosjekt. Logoen gir firmaet en sterk visuell identitet som kommuniserer eksklusivitet og skreddersøm til deres kunder.

Finans og bolig profilelementer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.