Karoline design logo icon

Design av kataloger for SKG Emballasje

Katalog

Samarbeidet med SKG Emballasje startet med utarbeidelsen av deres nye kataloger. Dette har vært et spennende og kreativt prosjekt der jeg har hatt ansvaret for design, layout, bilderedigering og klargjøring til trykk. Nesten alle bildene i katalogene ble tatt på nytt for å sikre høy kvalitet og konsistens med det nye designet.

Fra Konsept til Trykk

Vi begynte med å utvikle et konsept som reflekterer SKG Emballasjes merkevareidentitet og produktsortiment. Designet ble utformet for å være moderne, profesjonelt og i tråd med SKG Emballasjes estetiske preferanser. Layouten ble nøye planlagt for å sikre at informasjonen er lett tilgjengelig og enkel å navigere, noe som forbedrer brukeropplevelsen for kundene.

For å sikre at bildene holdt høy standard og var konsistente, ble nesten alle produktbilder tatt på nytt. Dette ga oss full kontroll over lyssetting, komposisjon og kvalitet. Alle bildene ble redigert for å fremheve detaljer og presentere produktene på best mulig måte. Dette inkluderte fargekorrigering, retusjering og optimalisering for trykk.

De nye katalogene for SKG Emballasje er et resultat av et omfattende prosess fra konsept, design og produksjon. katalogene kombinerer et moderne og profesjonelt design med høy kvalitet på bilder og layout, noe som gir et visuelt tiltalende og brukervennlig produkt. Katalogene er nå klare til å bli en viktig del av SKG Emballasjes markedsføringsmateriell, og vi er sikre på at de vil bidra til å styrke deres merkevare og kundekommunikasjon.

Å samarbeide med SKG Emballasje på dette prosjektet har vært en givende opplevelse. Fra konseptutvikling til ferdige kataloger, har vi arbeidet tett sammen for å sikre at resultatet møter og overgår forventningene. Jeg ser frem til å fortsette vårt samarbeid og bidra til flere spennende prosjekter i fremtiden.

web versjoner: Produktkatalog | Take away katalog

SKG katalog forside layout design
SKG katalog layout design

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.