Karoline design logo icon

Nettsideoppdatering for Brix Dekor

Webdesign

Brix Dekor kontaktet meg med behov for en oppdatering av deres nettside, da de opplevde mange tekniske problemer med den gamle siden. Målet var å skape en moderne og funksjonell nettside som ikke bare løste de tekniske utfordringene, men også forbedret brukeropplevelsen og styrket deres digitale tilstedeværelse.

Identifisering av utfordringer

Den gamle nettsiden hadde hyppige feil og perioder med nedetid, og så var det en stor utfordring å få oppdatert innholdet på siden uten å slette elementer. Det gikk heller ikke å få oppdatert løsningen med sidebyggeren den hadde, og siden var sårbar da den ikke kunne oppdateres med dagens PHP løsning.

Løsning og implementering

Siden det var så store problemer med siden med løsningen den hadde, valgte kunden å starte helt på nytt for å få en sikker og oppdatert nettside med dagens løsninger.

Etter å ha rensket nettsiden og sørget for en sikker løsning jobbet jeg med å sette opp en ny struktur og navigasjonssystem for å gjøre nettsiden enklere for besøkende å finne relevant informasjon. Siden kunden opplever at brukerne oftes leter etter kontakt informasjon og åpningstider, valgte jeg å ha dette i toppen på venstre side. I det store banneret finner de også en kontakt knapp som leder bruker inn til kontaktinformasjon og kontaktskjema.

Den nye nettsiden for Brix Dekor har løst alle de tidligere tekniske problemene og tilbyr nå en rask, sikker og pålitelig plattform. Det moderne designet og den forbedrede navigasjonen har gjort det enklere for besøkende å finne informasjon og engasjere seg med innholdet. Det responsive designet sikrer en sømløs opplevelse på alle enheter, noe som har økt brukertilfredsheten og forbedret Brix Dekors digitale tilstedeværelse.

Leveranse: brixdekor.no
Samarbeid: Nina Wilhelmsen – Brix Dekor

Webdesign for Brix Dekor layout

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.