Karoline design logo icon

Fill Your Tree

Logo & profil

En gründer kontaktet meg for å få hjelp med å utvikle en logo for sitt nye firma. Han hadde en klar visjon om et tre som symbol på vekst og utvikling. Denne visjonen skulle gjenspeile hvordan firmaet, som utelukkende opererer digitalt, skulle utvikle seg og blomstre i den digitale verden.

Natur og teknologi i harmoni

For å fange essensen av gründerens idé, valgte jeg å integrere elementer av natur og teknologi i logoen. Designet kombinerer bildet av et tre med strukturen til et kretskort, noe som symboliserer digital vekst og teknologisk innovasjon.

Fargepaletten er en god blanding av naturens grønne og brune toner, med hint av det metalliske fra teknologien.

Å jobbe med denne logoen har vært en inspirerende oppgave. Den ferdige logoen vil ikke bare tjene som et sterkt merkevareelement, men også som en visuell påminnelse om firmaets kjerneverdier og fremtidige ambisjoner. Jeg ser frem til å følge firmaets vekst og suksess i den digitale verden.

Fill Your Tree logo og fargeprofil

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.