Karoline design logo icon

Utvikling av nettside for Finans og Bolig

Webdesign

Etter å ha fullført den visuelle profilen for Finans & Bolig, gikk jeg videre med å utvikle deres nettside. Kunden ønsket en delikat og sofistikert nettside med en imponerende “wow-faktor” som skulle tiltrekke og engasjere besøkende.

Fra profilering til webdesign

Med en solid visuell profil som grunnlag, begynte jeg arbeidet med nettsiden. Min tilnærming var å sikre at nettsiden reflekterte den nye merkevaren, samtidig som den oppfylte kundens krav om et elegant og imponerende design.

Designet på nettsiden er minimalistisk og stilrent, med fokus på husene og leilighetene som er til salgs. Med bruk av farger med sterk kontrast, og tydelige avskilte seksjoner gjør at siden er lett å lese og navigere seg igjennom. Dette gjør nettsiden brukervennlig og optimalisert for søkemotorer (SEO) for å sikre god synlighet på nettet og tiltrekke organisk trafikk. For å gi brukeren WOW-effekt, inkluderte vi interaktive elementer som animerte bannere og hover-effekter som gir en dynamisk brukeropplevelse.

Den ferdige nettsiden for Finans & Bolig oppfyller kravene til estetikk og funksjonalitet. Det delikate designet, kombinert med imponerende visuelle elementer og en intuitiv brukeropplevelse, gir besøkende en følelse av profesjonalitet og tillit. Nettsiden fungerer som et brukervennlig verktøy for Finans & Bolig, og styrker deres merkevare i det digitale landskapet.

Leveranse: finansogbolig.no

Webdesign for Finans og Bolig layout

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.