Karoline design logo icon

Profilmateriell for Protan AS

Profilering

I begynnelsen av 2023 tok Protan AS kontakt med oss for hjelp med å utvikle og oppdatere diverse trykksaker i samsvar med deres nye visuelle profil.

Implementering av ny profil for Protan AS

Å arbeide med oppdrag hvor jeg skal utvikle diverse trykksaker og filer etter en manual er noe jeg virkelig brenner for. Det er en spennende utfordring å tilpasse og implementere en ny profil på tvers av forskjellige formater og medier. Selv om en profilmanual gir grunnleggende retningslinjer, krever hvert enkelt prosjekt en skreddersydd tilnærming for å sikre at designet fungerer optimalt for det spesifikke materiellet og mediet.

I løpet av 2023 har jeg jobbet med en rekke trykksaker for Protan AS, inkludert brosjyrer, kataloger, roll-ups, og annet markedsføringsmateriell. Hvert element er nøye designet for å opprettholde konsistens med Protans nye profil, samtidig som det tilpasses de unike kravene til hvert prosjekt.

Denne prosessen har vært både utfordrende og givende, og resultatene har bidratt til å styrke Protan AS sin merkevareidentitet. Jeg ser frem til å fortsette dette spennende samarbeidet.

Mappe design for Protan for nytt produkt NORbit Arctic
Mappe til produktprøver

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.